Koffieservice voor bedrijven! – Alblasserwaard, Hoeksche Waard, Zuid-Holland, Alblasserdam, Ridderkerk, Sliedrecht en omstreken

Het gemak van een service dicht bij huis! Wij leveren door heel Zuid-Holland.

Waarom biedt u een relatie als eerste een kop koffie of thee aan? Het drinken daarvan schept sfeer. En die sfeer verbetert aanmerkelijk als bijvoorbeeld de koffie op de juiste manier is gezet en dus goed smaakt. Vermeer Koffieservice verzorgt alle ingrediënten voor een lekker kopje koffie. Dat begint bij een goede koffiemachine. Daarom verkopen we machines van kwaliteitsmerken als Animo en Bravilor. Wij leveren het hele assortiment van deze merken, zodat ook voor u een geschikt model te vinden is.

We nemen u de ´last´ uit handen en bezorgen u lekkere koffie!

Verder is goede koffie natuurlijk de onmisbare grondstof. Ook hiervoor leveren we daarom kwaliteitsmerken. Zo zijn we o.a. leverancier van Neuteboom en Royal Koffie,  A-merken op dit gebied.

Verschillende soorten koffie 

Omdat over smaak niet te twisten valt kunnen wij u ook alle andere merken leveren, zoals o.a. D.E. en Fortune.

Meer dan alleen koffie ! Een service die verdergaat! 

Maar we doen meer dan alleen koffie. Zo zorgen wij er ook voor dat u kunt genieten van warme soepen van bijvoorbeeld Cup-a-Soup of Maggi. 
Vermeer Koffieservice streeft ernaar een compleet pakket aan warme en koude dranken te leveren voor uw bedrijf. Ons speerpunt daarbij is het leveren van kwaliteit voor een goede prijs. Informeer eens naar de mogelijkheden en laat u overtuigen. 

P.S. Ook toebehoren als bekertjes, lepeltjes en koekjes kunnen wij voor u regelen. Uw kop koffie van begin tot eind.