Koffieservice

Waarom biedt u een relatie als eerste een kop koffie of thee aan? Het drinken daarvan schept sfeer. En die sfeer verbetert aanmerkelijk als bijvoorbeeld de koffie op de juiste manier is gezet en dus goed smaakt. Vermeer Koffieservice verzorgt alle ingrediƫnten voor een lekker kopje koffie. Dat begint bij een goede koffiemachine. Daarom verkopen wij machines van kwaliteitsmerken als Animo en Bravilor. Wij leveren het hele assortiment van deze merken, zodat ook voor u een geschikt model te vinden is.
Verder is goede koffie natuurlijk de onmisbare grondstof. Ook hiervoor leveren wij daarom kwaliteitsmerken. Zo zijn wij o.a. leverancier van Neuteboom en Royal Koffie,  A-merken op dit gebied.

Omdat over smaak niet te twisten valt kunnen wij u ook alle andere merken leveren, zoals o.a. D.E. en Fortune.
Maar we doen meer dan alleen koffie. Zo zorgen wij er ook voor dat u kunt genieten van warme soepen van bijvoorbeeld Cup-a-Soup of Maggi.

Vermeer Koffieservice streeft ernaar een compleet pakket aan warme en koude dranken te leveren voor uw bedrijf. Ons speerpunt daarbij is het leveren van kwaliteit voor een goede prijs. Informeer eens naar de mogelijkheden en laat u overtuigen.

P.S. Ook toebehoren als bekertjes, lepeltjes en koekjes kunnen wij voor u regelen. Uw kop koffie van begin tot eind.

Tot uw dienst!